Stationarea interzisa

Stationarea voluntara a vehiculelor este interzisa:

1. in toate cazurile in care este interzisa oprirea
2. in zona de actiune a indicatorului "Stationarea interzisa" si a marcajului cu semnificatia de interzicere a stationarii
3. pe drumurile publice cu o latime mai mica de 6 metrii
4. in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile alaturate drumurilor publice
5. in pante si in rampe
6. in locul unde este instalat indicatorul "Stationare alternanta", in alta zi sau perioada decat cea permisa sau indicatorul "Zona de stationare cu durata limitata" peste durata stabilita.

3 comentarii:

Anonim spunea...

in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile alaturate drumurilor publice...cum adika, dati-mi un ex real ca nu-mi dau seama la ce se refera

Anonim spunea...

De exemplu acolo unde se afla o intrare, la poarta, un drum alaturat care trebuie sa permita accesul masinilor institutiei in cauza la ore de varf sau oricand, sau cand mai mereu un agent de paza sau portar sta de veghe si vine la tine sa urnesti masina de acolo, ca trece vreun director sau mafiot legal ori ilegal...Ceva de genul asta!

Anonim spunea...

am o nelamurire in legatura cu interzicerea stationarii la intalnirea indicatorului "Depasirea interzisa"...din moment ce stationarea este interzisa in toate cazurile in care oprirea este interzisa => ca stationarea ar fi interzisa in cazul precizat insa la examenul auto acest raspuns este GRESIT(ei considerand doar oprirea interzisa in acest caz...am avut ghinionul sa.mi pice ambele in acelasi chestionar) si as vrea sa stiu daca gresesc.